menu

Vacature: Advertising specialist

Categorieën: AppearancePerformancePresence

 1. Vacature

Ben jij toe aan de volgende stap in je loopbaan?

Bij Glair zijn we op zoek naar een ambitieuze Advertising specialist ter uitbreiding van ons team.

Wil jij aan de basis staan van een nieuw team van online advertising- & performance specialisten?

Lees dan snel verder ⬇️

Waarom Advertising specialist worden bij Glair?

Samen groeien

Groeiend bedrijf, groeiende mogelijkheden.

Tijd & ruimte

Nooit 100% declarabel.

Eigenaarschap

Vrijheid & verantwoordelijkheid.

De functie

Als Advertising specialist bij Glair ben je in de basis verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van de online advertentiekanalen van onze klanten. Aangezien Glair een groeiend bedrijf is, krijg je veel tijd en ruimte om onderzoek te doen naar kansen die bijdragen aan de effectiviteit van onze advertentiefilosofie.

In deze functie krijg je de unieke kans om het specialisme ‘Online adverteren’ binnen Glair naar je hand te zetten. Het is dan ook onze intentie om jou te laten groeien tot Advertising- of Performance manager.

De belangrijkste werkzaamheden in het kort:

⚡ Het beheren van de advertentiekanalen van onze klanten. Dit zijn met name SEA (Google- & Bing Ads) en Social advertising (Facebook, Instagram & LinkedIn).

⚡ Het landschap waar wij ons in begeven staat niet stil. Onderdeel van je taken is dus het onderzoeken en opzetten van nieuwe advertentiekanalen t.b.v. onze klanten.

⚡ Wekelijks analyseer & rapporteer je de advertentieresultaten. O.b.v. de beschikbare cijfers formuleer je vervolgacties en voer je deze uit.

Meetbaarheid is de kern van ons beroep. Je draagt dus zorg voor een juiste tracking, waardoor je zeker weet dat de cijfers waar je op stuurt correct zijn.

⚡ Om context te geven aan de cijfers die je bekijkt, stellen we targets. Het berekenen en opstellen van ROAS-, CPA- en/of omzettargets voor de advertentie-accounts van onze klanten is dus een essentieel onderwerp van je werk.

⚡ Het resultaat dat jij creëert met de advertentiekanalen die je beheert, is afhankelijk van de juiste advertentie en een goed converterende landingspagina. Om die reden geef je proactief advies aan onze Content marketeer ter verbetering van deze middelen.

Wie jij bent

Na een aantal jaren werkervaring in het online advertentielandschap ben je toe aan de volgende stap in je loopbaan. Door je opgedane kennis & ervaring heb je een visie ontwikkelt die je graag verder onderzoekt, test en implementeert. Bij Glair ben je nooit 100% declarabel, wat betekent dat je de tijd & ruimte krijgt om deze taken uit te voeren. Wanneer je vrijheid krijgt, beloon je dit met verantwoordelijkheidsgevoel en betrokkenheid.

Betrokkenheid is een kernwoord. Je bent je ervan bewust dat als klanten tevreden zijn, het bedrijf groeit. De groei van het bedrijf is inherent aan je eigen groeimogelijkheden. Je hebt dus zelf de regie over je eigen toekomst.

⚡ “Feedback” staat op je ontbijtmenu, “Ontwikkeling” is je tussendoortje. Je bent erop gebrand jezelf te ontwikkelen. Opbouwende feedback krijg je dus graag, want hierdoor groei je als persoon en professional.

⚡ Feedback is niet eenzijdig. Zelf heb je dan ook de gewoonte om niet direct alles aan te nemen zoals het voorgeschreven staat, maar gaat graag op zoek naar een slimmere of betere oplossing.

⚡ Wat jou écht onderscheid van de rest, is je gevoel voor eigenaarschap. Je voelt je medeverantwoordelijk voor het resultaat van Glair en zijn klanten.

Wij lijken misschien super serieus, maar de sfeer is gemoedelijk. Je drinkt dan ook graag een drankje mee met kantoorgenoten, bent op de hoogte van de laatste internetgekkies van Dumpert en je hebt een brede muziekvoorkeur.

De praktische zaken

Het succes van Glair is deels afhankelijk van jou, daar zijn wij ons bewust van. Wij zien jou dan ook als de “aanvoerder” van een team in opbouw. “In opbouw” betekent voor ons dat jij de tijd & middelen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Jij groeit mee met het bedrijf!

Glair biedt

Een brutosalaris van €2.400 tot €2.900 op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van opleiding & ervaring
✔  25-30 verlofdagen
Opleidingsmogelijkheden
Eigenaarschap over een nieuw te creëren team
Werken voor kleine & grote bedrijven
Een volledig ingerichte werkplek incl. snelle laptop
Combinatie van thuiswerken & kantoordagen
Prettige werksfeer, omringd met jonge professionals
De goede faciliteiten van het Business Center Van der Valk in Urmond

Glair vraagt

32-40 uur beschikbaarheid
Een afgeronde HBO-opleiding in marketing of een andere commerciële richting
Min. 2-3 jaar relevante werkervaring in online adverteren, SEA en/of Social ads
Kennis van Google Tag Manager, Google Analytics etc.
Vaardig met data-analyse, Excel en andere analysetools
Betrokkenheid, ambitie en eigenaarschap
Ervaring als online marketeer aan bureauzijde is niet vereist

Interesse? Solliciteer!

Dus, wil jij aan de basis staan van de groei van een jong bedrijf? En samen met Stan, Jim & Max bouwen aan Glair?

Sollicitatieproces
Stuur je CV & motivatie naar stan@glair.nl of neem geheel vrijblijvend even telefonisch contact op met Stan (06-29990295). Iedere sollicitatie krijgt een persoonlijke reactie over het mogelijke vervolg.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Op een toegankelijke en laagdrempelige manier gaan wij graag met je in gesprek. Maar luisteren we vooral naar jouw verhaal.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Mij direct bereiken?

  Even sparren, hulp nodig of snel een antwoord op jouw vraag? Ik sta voor je klaar!

  Stan Pinckaers

  Founder

  +31 6 29 99 02 95
  stan@glair.nl