menu

Vacature: jr. Online marketeer

Categorieën: AppearancePerformancePresence

 1. Vacature

In welke online marketing functie zie jij jezelf werken over 5 jaar?

Dat is de vraag waar het allemaal mee begint. Glair is namelijk op zoek naar de toekomstige online marketing manager of online marketing specialist. Dit proces begint als junior online marketeer bij Glair. Een functie waarbij leren, groeien & presteren centraal staan!

Interessant? Lees snel verder.

Glair’s identiteit

Glair is hét online marketingbureau in wording voor het creëren & boosten van de online identiteit van bedrijven. Het is onze missie om mooie merken en bijzondere bedrijven de online aandacht te geven die ze verdienen.

Online Presence
Als online marketingbureau zijn wij gespecialiseerd in online adverteren. Dit noemen wij Online Presence. Glair zorgt ervoor dat de juiste boodschap, op het juiste moment bij de juiste ontvanger terecht komt. Om dit te bereiken, maken we voornamelijk gebruik van SEA en Social media adverteren. Ook dragen wij zorg voor de online uitstraling (Online Appearance) van onze klanten. Hiervoor werken wij samen met webdevelopers, grafisch designers, copywriters en videomakers.

Klanten
De kracht van Glair ligt in de oprechte interesse in de bedrijfsvoering van onze klanten. Wij werken niet met snelle adviezen, maar vanuit gedegen strategieën. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende branches: E-commerce, makelaardij, advocatuur, recruitment, travel en meer!

Waarom junior online marketeer worden bij Glair?

Startersfunctie online marketing

Geïnteresseerd, maar niet gekwalificeerd? Geen probleem!

Samen groeien

Groeiend bedrijf, groeiende mogelijkheden.

Leren én geld verdienen

Salaris ontvangen terwijl je leert.

Identiteit van de functie

Als junior online marketeer bij Glair zijn je werkzaamheden heel divers. Door het diverse klantportfolio is ons dienstenaanbod net zo breed. Je werkzaamheden zijn dus niet zo simpel samen te vatten in één zin. Je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat je elke werkdag minimaal 1x Google Analytics, Google Ads, Facebook Advertentiebeheer of WordPress opstart.

Glair doet zelf veel te weinig aan marketing. Typisch weer zo’n bedrijf die zegt hoe het moet, maar het zelf niet doet. Ook hier mag jij je mee bezig gaan houden!

De belangrijkste werkzaamheden in het kort:

⚡ Je voert het Social media beheer voor de Facebook-, Instagram- & LinkedIn-accounts van onze klanten uit.

⚡ We gaan je ook kennis laten maken met SEA (Zoekmachine adverteren) in Google & Social media adverteren in Facebook & Instagram. Je gaat de advertentiecampagnes van onze klanten zelfstandig beheren en hierover rapporteren.

⚡ De bezoekers die je naar de website van onze klanten stuurt, moeten goed ontvangen worden. Je zorgt er dus voor dat de WordPress websites van onze klanten netjes onderhouden zijn. Je plaatst o.a. blogs, teksten, afbeeldingen en video’s om dit te bereiken.

⚡ Om onze klanten van een goede vindbaarheid te voorzien, voer je basis SEO werkzaamheden uit. Weet je nog niet wat meta titles & descriptions zijn? Geen probleem, dat leren we je wel!

Google Analytics staat in je bookmarks (als het niet al je startpagina is), want regelmatig check je wat je inspanningen aan websiteverkeer hebben opgeleverd.

Jouw identiteit

Voor ons is het niet zo belangrijk wat je allemaal al kan. Wij zijn vooral geïnteresseerd in wie je bent als persoon, wat je drijfveren zijn en welke ambitie je hebt.

⚡ Je weet één ding heel zeker. En dat is dat je online marketeer wil worden. Het is niet erg als je nog niet weet welke richting je op wil binnen online marketing. Sterker nog, dit is juist een voordeel.

⚡ Betrokkenheid is een kernwoord. Je bent je ervan bewust dat als klanten tevreden zijn, het bedrijf groeit. De groei van het bedrijf is inherent aan je eigen groeimogelijkheden. Je hebt dus zelf de regie over je eigen toekomst.

⚡ “Feedback” staat op je ontbijtmenu, “Ontwikkeling” is je tussendoortje. Je bent erop gebrand jezelf te ontwikkelen. Opbouwende feedback krijg je dus graag, want hierdoor groei je als persoon en professional.

⚡ Feedback is niet eenzijdig. Zelf heb je dan ook de gewoonte om niet direct alles aan te nemen zoals het voorgeschreven staat, maar gaat graag op zoek naar een slimmere of betere oplossing.

⚡ Wij lijken misschien super serieus, maar de sfeer is gemoedelijk. Je drinkt dan ook graag een drankje mee met kantoorgenoten, bent op de hoogte van de laatste internetgekkies van Dumpert en je hebt een brede muziekvoorkeur.

De praktische zaken

Het succes van Glair is deels afhankelijk van jou, daar zijn wij ons bewust van. Wij zien jou dan ook als de “aanvoerder” van het team in opbouw. “In opbouw” betekent voor ons dat jij de tijd & middelen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Jij groeit mee met het bedrijf!

Glair biedt

Een brutosalaris van €2.100 tot €2.500 op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van opleiding & ervaring
✔  25-30 verlofdagen
Opleidingsmogelijkheden
Leren én geld verdienen
Werken voor kleine & grote bedrijven
Een volledig ingerichte werkplek incl. snelle laptop
Combinatie van thuiswerken & kantoordagen
Prettige werksfeer, omringd met jonge professionals
De goede faciliteiten van het Business Center Van der Valk in Urmond

Glair vraagt

Ervaring in online marketing is niet noodzakelijk
Een afgeronde HBO-opleiding in marketing of een andere commerciële richting
Een sterke interesse in online marketing
Betrokkenheid & ambitie
Het is handig als je al eens gehoord hebt van Google Analytics, WordPress, SEO, SEA & Social advertising

Interesse? Solliciteer!

Dus, wil jij aan de basis staan van de groei van een jong bedrijf? En samen met mij (Stan) Glair bouwen en verder ontwikkelen?

Sollicitatieproces
Stuur je CV & motivatie naar stan@glair.nl of neem geheel vrijblijvend even telefonisch contact op met Stan (06-29990295). Iedere sollicitatie krijgt een persoonlijke reactie over het mogelijke vervolg.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Op een toegankelijke en laagdrempelige manier gaan wij graag met je in gesprek. Maar luisteren we vooral naar jouw verhaal.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Mij direct bereiken?

  Even sparren, hulp nodig of snel een antwoord op jouw vraag? Ik sta voor je klaar!

  Stan Pinckaers

  Founder

  +31 6 29 99 02 95
  stan@glair.nl