menu

Glair is jouw proteïne voor online groei

De one-stop-shop die bedrijven voorziet van de kennis en kunde die ze nodig hebben.

Wat is Glair?

Glair betekent: eiwit of proteïne. Eiwitten zijn nodig om een lichaam te laten groeien. Ze hebben veel overeenkomsten met Glair. Want wij zijn jouw proteïne voor online groei. Dat is de essentie.

Lees ook: Glair, meer dan een naam.

Bij Glair spreken we bewust over online identiteit, de basis van ons concept. Hiermee bedoelen we het vaststellen van je persoonlijkheid. Wie ben je als bedrijf? Wat straal je uit? En hoe kom je over op potentiële klanten? Daar zijn we volledig op gefocust. Wij zijn jouw one-stop-shop op het gebied van online marketing. Van je website en social media tot en met je content en communicatie.

Onze overtuiging

Een veelgemaakte denkfout bij ondernemers en bedrijven is dat resultaat garant staat wanneer je “online gaat”. Niets is minder waar. Een mooie website zonder bezoekers? Zonde. Dure advertenties die leiden naar een verkeerde webpagina? Verspilde moeite. Het is juist de combinatie van alle online-elementen die het verschil maakt. Alles moet kloppen, van strategie tot uitvoer. Dit is de persoonlijke missie van Glair.

Wie is Glair?

Een jong en ambitieus bedrijf. Glair is een breed georiënteerd online marketingbureau. Samen met gelijkwaardige partners vormen we een creatief team. Ieder met een eigen focus, een eigen expertise. Met één gezamenlijk doel voor ogen: maximale prestaties.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Op een toegankelijke en laagdrempelige manier gaan wij graag met je in gesprek. Maar luisteren we vooral naar jouw verhaal.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Mij direct bereiken?

  Even sparren, hulp nodig of snel een antwoord op jouw vraag? Ik sta voor je klaar!

  Stan Pinckaers

  Founder

  +31 6 29 99 02 95
  stan@glair.nl